Binnen kijken

Een vaak gestelde vraag door mijn opdrachtgevers is: “hoe ziet het er dan bij jou uit ?”. En dan begin ik enthousiast te vertellen maar mijn portfolio geeft daarover weinig prijs. Terwijl ook hier met heel veel liefde en aandacht aan is gewerkt. Misschien moet ik hier verandering in brengen.

Werken aan mijn projecten doe ik op de zaak maar ook heel veel thuis. Daarom hier een impressie van mijn werkplekken. Op beide lokatie’s heb ik gekozen voor een warme sfeer en ik kan zeggen dat menig goed idee daar geboren is.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het behang gebruikt in het kantoor is van Studio Ditte en de meubelen zijn een combinatie van teakhout uit Indonesië en pine uit China. Deze modellen zijn ook terug te vinden in onze showroom op de woonboulevard Cruquius. De kleuren uit het behang zijn weer gebruikt in de verf.

Mijn werkruimte thuis is pas geleden onder handen genomen. Op de foto ziet het er nog een beetje kaal uit maar ondertussen hangt er een prikbord boven/naast het bureau en brandt er gezellige verlichting. Het is een heerlijke plek om te werken en de eindfoto’s volgen. De combinatie van zit- en werkruimte is een ware luxe. De kleuren op de muur zijn VT Wonen Garen en Histor Leem. Het witte rek komt uit de VT Wonen collectie en de rest van het meubilair komt ook weer bij Happy Home vandaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s