Workshop “wooninspiratie” 2

Vrijdag 30 september was de 2e workshop wooninspiratie. Deze keer weer in samenwerking met Nancy de Bruin van kleurkleur. Het was een zonnige dag en de warmte en vrolijkheid was meteen bij aanvang nog goed voelbaar. De tafel, bedekt met een groot assortiment woonbladen, magazines, kleurstalen
en reclame materiaal, stond al klaar.

Na de enthousiaste uitleg van Nancy gingen de deelnemers aan de  slag. Er werd druk gescheurd, geknipt, geplakt en gezellig gebabbeld maar ook  gesnoept en geknabbeld. Want naast koffie, thee en koekjes liggen er standaard  snoepjes op tafel en later op de avond komen ook de zoutjes en andere dranken  tevoorschijn. Zo doen we dat bij Happy Home.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het is iedere keer weer leuk om te zien hoe voorzichtig mensen in het begin zijn met het selecteren en scheuren van afbeeldingen. Het maken van keuzes blijft moeilijk maar zodra ze dit loslaten en gaan uitscheuren wat aanspreekt ontstaat er vanzelf een compositie. En zodra deze goed voelt ga je plakken en maak je jouw persoonlijke moodboard.

Het resultaat geeft een goed beeld van wat jij mooi vind qua materialen, kleuren, vormen en dessins. Wat deze avond heel bijzonder was om te zien was dat 2 mensen, met naar hun idee 2 verschillende smaken en uiteenlopende woonwensen, veel overeenkomsten zagen in hun moodboard.  Deze overeenkomsten zijn de basis van hun gezamenlijke inrichting.

Een uur later dan gepland gingen de deelnemers tevreden naar huis  met hun persoonlijke moodboard  en een  kleine goodybag. En ik kijk wederom tevreden terug naar een geslaagde avond.  Het is heel erg leuk om de mensen die Happy Home bezoeken of hier klant zijn op  een andere manier te leren kennen en ze wooninspiratie te geven.

De volgende workshop stond gepland op vrijdag 28 oktober maar is  i.v.m. de magazijnverkoop van Happy Home verplaats naar vrijdag 18 november.

Meer informatie en data over de workshop vind u hier
Meer informatie en data over de magazijnverkoop vind u hier

Een gedachte over “Workshop “wooninspiratie” 2

  1. Pingback: Workshop Wooninspiratie.. | kleurkleur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s