Minimanjaro

Op de valreep van februari realiseer ik mij ineens dat mijn laatste verhaal gaat over kerstcadeaus. Sorry maar het is heel erg druk. Zo zijn we in de winkel aan het verbouwen maar zijn we bij mijn vrijwilligerswerk ook heel druk bezig met een geweldig evenement. Over de verbouwing snel een verslag maar nu zou ik jullie graag informeren over de: “Minimanjaro”.

Steeds meer mensen komen in aanraking met kanker. Soms relatief ver weg, soms heel dichtbij binnen de vriendenkring, familie of zelfs binnen het eigen gezin. Het accepteren en verwerken van de ziekte is een ingrijpend en emotioneel proces. Het steunen van mensen die direct of indirect door kanker zijn getroffen is niet makkelijk, hoe graag je dit ook zou willen.

Het Adamas Inloophuis

De vrijwilligers van het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep zetten zich geheel belangeloos in om men­sen met kanker en hun naasten bij te staan. Met hun betrokkenheid en een diversiteit aan ervaring bieden zij wat voor anderen vaak moeilijk te geven is. De waardering die het Adamas Inloophuis de afgelopen jaren heeft gekregen is iets waar wij erg trots op zijn!

Kilimas 2012, een actie die het waard is om te steunen!

Om ervoor te zorgen dat de vrijwilligers van Adamas ook de komende vijf jaar hun werk kunnen voort­zetten organiseren we een grootschalige sportieve donateurwervingsactie: Kilimas 2012. Kilimas 2012 start met een expeditie van ex-kankerpatiënten, nabestaanden, medici, politici en Vrienden van Ada­mas. Zij gaan de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen om aandacht te vragen voor de noodzaak van psycho-oncologische zorg en de continuïteit van het Adamas Inloophuis.

Beklim de Minimanjaro op 16 en 17 maart a.s.

Rond het moment dat de expeditie de top van de berg in Afrika bereikt, vindt in Hoofddorp de spon­soractie Minimanjaro plaats. De Big Spotters Hill in Hoofddorp wordt twee dagen lang officieel omge­doopt tot ‘Minimanjaro’. Tijdens deze dagen willen we met zoveel mogelijk mensen de berg beklimmen om in beweging te komen voor iedereen die door kanker is geraakt. Een sportieve actie waar iedereen, jong en oud, aan mee kan doen. We hebben als doel om met elkaar een maximum aan financiële dona­ties voor de continuïteit van het Adamas Inloophuis bijeen te brengen!

Aanmelden

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.kilimas.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden. Het be­klimmen van de Minimanjaro kost € 10,- per persoon. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via info@kilimas.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s