Kleur in je interieur

Welke kleur past bij jou ? Een leuke vraag waar bijna iedereen een antwoord op heeft. Zo komt hun lievelingskleur voorbij en de geweldige associaties die ze daarbij hebben en/of de kleur die ze vaak terug laten komen in hun kleding. Maar als je specifiek vraagt naar de favoriete kleur in het interieur vind men dat toch een stuk lastiger en kiest men vaak voor de veilige “kleuren”. Jammer want er is zoveel mogelijk.

Combineren met kleur

Combinaties van zachte kleuren zorgen voor rust en kalmte. Veel zachte tinten geven een ruimte een fris en helder karakter en kunnen goed gecombineerd worden met de verschillende woonstijlen

Happy-at-Home-Blue-pastel

Combineren met felle kleuren is leuk en gedurfd, maar het moet wel met de nodige aandacht gebeuren. Het is aan te raden om deze kleuren te combineren met lichte varianten en/of met een donkere tinten die goed past bij de felle kleur.

Happy-at-Home-Bright-fuchsi

Combineren met donkere kleuren is een trend die steeds meer wordt toegepast. Deze kleuren zorgen al snel voor geborgenheid en warmte. De vergrijsde kleuren zijn hiervoor goed te gebruiken en zorgen ervoor dat de donkere kleur niet te zwaar wordt maar dat de ruimte prettig en ontspannend oogt.

Happy-at-Home-Petrol

Op onze facebook pagina kom je nog veel meer mooie kleur presentaties tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s