Rainbow romance

Spelen met kleur en dessin in huis is een hele uitdaging. Toch is het de belangrijkste trend van dit moment. Er wordt steeds expressiever omgegaan met wand- en vloerdecoratie. Aanrader is te kiezen voor één kleurenpalet, want dan is er heel veel mogelijk.  Dat een kleurencombinatie in diverse stijlen en sferen is toe te passen, laat het perscentrum wonen zien met de trend Rainbow Romance.

Van een grafisch en trendy lijnenspel in de volle kleuren van de regenboog tot romantisch en bloemig, maar let op: wél fris en modern want deze trend is wars van truttigheid. Kies voor een uitgesproken gedessineerd behang of kleur op de muur. En een heerlijk zacht en warm tapijt mag ook in het voorjaar niet ontbreken. Sterker, je voegt daarmee kleur en structuur toe aan je interieur.

Je ziet nu heel vaak vloerkleden met een vintage uitstraling. Vervaagde kleuren en printen waardoor het mogelijk is om lekker veel kleur te gebruiken zonder dat deze te veel aanwezig is. Wij verkopen ze ook en ze zijn zowel in de winkel als in onze online shop te zien en te koop. We hebben sowieso een mooie collectie vloerkleden. Laat de kleur van het karpet terug komen in de sierkussens en andere decoratie artikelen en ook jij laat deze nieuwe trend thuis tot leven komen.

Eén kleurenpalet, twee interieurstijlen: grafisch of romantisch! Dat is Woonmodetrend Rainbow Romance. Het kleurenpalet bestaat uit paars, roze, groen, blauw en een vleugje geel. Voor een grafisch ‘Rainbow’ interieur kies je voor felle en volle kleuren. Voor een zachte ‘Romance’ sfeer kies je voor dezelfde kleuren in pasteltint.

Omdat het bij deze trend ook weer gaat om combineren is het heel makkelijk om deze toe te passen in ons huidige interieur. Ga je voor Rainbow voeg je lijnen, strepen, vlakken en/of rasterpatronen toe. Maar duik je in de romantische hoek worden dit bloempatronen en organische ‘retro’ vormen. Durf te combineren en kies voor een mix aan materialen.

go dutch

Kijk voor deze mooie vloerkleden in onze (web)winkel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s